Rólunk

Dr. Marosi Bálint

Fogszakorvos

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának Fogorvos tudományi szakán végeztem cum laude minősítéssel. Egyetemi tanulmányaim mellett lehetőségem nyílt egy színvonalas magánrendelőben külön gyakorlatot szereznem, ami nagyban segített magán fogorvosi karrierem elindításához, a szakmai fortélyok idő előtti elsajátításához és a magabiztos munkavégzéshez. 

Szakmai tudásomat az elmúlt évek alatt számos továbbképzéssel, új technológiák megismerésével bővítettem és bővítem folyamatosan az általános és esztétikai fogászat, implantológia, fogászati digitalizáció, valamint arcesztétika területén. Igyekszem a lehető legjobban igazodni pácienseink igényeihez és lehetőségeihez, hogy mindig találjunk megoldást a problémájukra. A Marosi Dent tatai magánrendelőjét 2021 nyarán nyitottuk meg, ahol a legkorszerűbb fogászati berendezésekkel, folyamatosan újuló technológiával fiatalos, kellemes környezetben várjuk meglévő és új pácienseinket. 

Dr. Rakics Péter

Implantológia

A Semmelweis Egyetemen szerezte diplomáját Summa Cum Laude minősítéssel 2000-ben. 2003-ban kiváló minősítéssel tette le a Fog és Szájbetegségek szakorvosa szakvizsgáját. 2007-től a mai napig Angol fogorvosi kamara /GDC/ aktív tagja.

Speciális területe az implantológia, mind sebészeti, mind protetikai része, amely témának hivatalos előadója.
2009 óta több mint 10000 db implantátumot helyezett be, ebben a szakágban 2014 óta tart továbbképzéseket Magyarországon és külföldön /Hollandia, Angliában, Németország, Spanyolország, Izrael, Portugália/ számos nívós továbbképzés résztvevője és előadója.

Kamaszkora óta űz extrém sportokat, szabadidejét legszívesebben a természetben tölti.

Dr. Markgruber Bence

Parodontológus szakorvos

2018-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán. 2016-ban fél éven keresztül a párizsi Descartes Egyetemen tanultam az Erasmus-program keretében majd újabb fél évig asszistensként dolgoztam a Párizs melletti Pierrefitte-sur-Seine-ben. Már az egyetemi évek alatt a szájsebészet és a fogágybeteg páciensek ellátása keltette fel leginkább érdeklődésem, 2021-ben parodontológiából szereztem szakvizsgát. Munkám során kiemelten fontosnak tartom a megelőzést, a megfelelő szájhigiéne fenntartását. Ennek megvalósítása érdekében törekszem a minél szélesebb körű ellátás nyújtására mind konzervatív mind sebészi eszközökkel legyen szó alapos íny alatti- és feletti fogkőeltávolításról, íny- és csontpótló műtétekről vagy implantátum behelyezésről. Rendszeresen részt veszek a fontos hazai és nemzetközi szakmai rendezvényeken ismereteim frissítése és fejlesztése céljából, folyékonyan beszélek angolul és franciául.

Horváth Ágnes

Dentálhigiénikus, EMS specialista, fogászati asszisztens

Fidrich Vivi

Fidrich Vivien

Fogászati asszisztens

Vaczula Szandra

Páciens koordinátor

Kissné Trukmüller Adrienn

Fogászati asszisztens

Ilyen modern környezetben várjuk Önt