Rólunk

Dr. Marosi Bálint

Fogszakorvos

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának Fogorvos tudományi szakán végeztem cum laude minősítéssel. Egyetemi tanulmányaim mellett lehetőségem nyílt egy színvonalas magánrendelőben külön gyakorlatot szereznem, ami nagyban segített magán fogorvosi karrierem elindításához, a szakmai fortélyok idő előtti elsajátításához és a magabiztos munkavégzéshez. 

Szakmai tudásomat az elmúlt évek alatt számos továbbképzéssel, új technológiák megismerésével bővítettem és bővítem folyamatosan az általános és esztétikai fogászat, implantológia, fogászati digitalizáció, valamint arcesztétika területén. Igyekszem a lehető legjobban igazodni pácienseink igényeihez és lehetőségeihez, hogy mindig találjunk megoldást a problémájukra. A Marosi Dent tatai magánrendelőjét 2021 nyarán nyitottuk meg, ahol a legkorszerűbb fogászati berendezésekkel, folyamatosan újuló technológiával fiatalos, kellemes környezetben várjuk meglévő és új pácienseinket. 

Dr. Rakics Péter

Implantológia

A Semmelweis Egyetemen szerezte diplomáját Summa Cum Laude minősítéssel 2000-ben. 2003-ban kiváló minősítéssel tette le a Fog és Szájbetegségek szakorvosa szakvizsgáját. 2007-től a mai napig Angol fogorvosi kamara /GDC/ aktív tagja.

Speciális területe az implantológia, mind sebészeti, mind protetikai része, amely témának hivatalos előadója.
2009 óta több mint 10000 db implantátumot helyezett be, ebben a szakágban 2014 óta tart továbbképzéseket Magyarországon és külföldön /Hollandia, Angliában, Németország, Spanyolország, Izrael, Portugália/ számos nívós továbbképzés résztvevője és előadója.

Kamaszkora óta űz extrém sportokat, szabadidejét legszívesebben a természetben tölti.

Dr. Markgruber Bence

Parodontológus szakorvos

2018-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán. 2016-ban fél éven keresztül a párizsi Descartes Egyetemen tanultam az Erasmus-program keretében majd újabb fél évig asszistensként dolgoztam a Párizs melletti Pierrefitte-sur-Seine-ben. Már az egyetemi évek alatt a szájsebészet és a fogágybeteg páciensek ellátása keltette fel leginkább érdeklődésem, 2021-ben parodontológiából szereztem szakvizsgát. Munkám során kiemelten fontosnak tartom a megelőzést, a megfelelő szájhigiéne fenntartását. Ennek megvalósítása érdekében törekszem a minél szélesebb körű ellátás nyújtására mind konzervatív mind sebészi eszközökkel legyen szó alapos íny alatti- és feletti fogkőeltávolításról, íny- és csontpótló műtétekről vagy implantátum behelyezésről. Rendszeresen részt veszek a fontos hazai és nemzetközi szakmai rendezvényeken ismereteim frissítése és fejlesztése céljából, folyékonyan beszélek angolul és franciául.

Dr. Lebocz Dóra

Fogorvos

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, majd 2022-ben elhelyezkedtem a Marosi Dentnél. Fő érdeklődési területeim az endodoncia és parodontológia.

Egyetemi tanulmányaim alatt is kiemelt figyelemmel végeztem az ezekre a területekre irányuló szakmai gyakorlataimat. Szívesen dolgozom csapatban, fontos számomra a szakma iránti elkötelezettség, a folyamatos fejlődés és a szakmailag elismert mentoroktól való tanulás. A Marosi Dentnél végzett munkám során mindezekre lehetőségem nyílik, a páciensektől kapott pozitív visszajelzések pedig megerősítenek abban, hogy a kitartó, lelkiismeretes munka mindig meghozza gyümölcsét, ami a mi esetünkben az elégedett, boldog mosoly.

Szabadidőmet szívesen töltöm a szabadban sportolással, kirándulással, idén pedig borászati tanulmányokba is kezdtem. Hobbijaim közé tartozik több kreatív tevékenység is, köztük az ékszerkészítés, valamint szívesen töltöm időmet a konyhában is a vegán életmódomhoz igazodó ételekkel kísérletezve.

Horváth Ágnes

Dentálhigiénikus, EMS specialista, fogászati asszisztens

Fidrich Vivi

Fidrich Vivien

Fogászati asszisztens

Kissné Trukmüller Adrienn

Fogászati asszisztens

Marosi-Pózmány Andrea

HR és marketing

Marosi Zsófia

Praxismenedzser

Ilyen modern környezetben várjuk Önt