Fogfehérítés

Hogy mosolyát ragyogóbbá tegyük, rendelőnkben a legmodernebb fogfehérítési eljárásokat alkalmazzuk.

WHITESmile Flash – a fogfehérítés új generációja!

Még sosem volt ilyen egyszerű! Szerezzen fiatalos, gyönyörű mosolyt dentálhigiénikusánál! Fogainak egykori ragyogó megjelenése egyetlen kezelés alatt helyreáll. 

A fogfehérítés előfeltétele az egészséges és tiszta fogazat.

A kezelés előtt a fogakat megvizsgáljuk, hogy nincs-e szuvasodás vagy egyéb probléma. Mivel a fogaknak lepedékmentesnek kell lenniük, fogfehérítés előtt 1 vagy 2 héttel professzionális fogkőszedést is végzünk.

Közvetlenül fogfehérítés előtt átpolírozzuk a fogakat, annak érdekében, hogy maximálisan tiszta fogfelszínt kapjunk, majd az ínyt egy speciális ínyvédő géllel lefedjük, ezt követően pedig a fehérítő gélt viszünk fel a fogakra. Maga az eljárás 2-3 x 15 perces ciklusban történő lámpázással történik, az ismétlésre azért van szükség, mert a fogakra felhelyezett gél ennyi ideig aktív. A flash fogfehérítés fényaktiválással működik, és kíméletes a zománchoz.

Az új, még erősebb Highpower-LED technológia felgyorsítja és felerősíti a FLASH fogfehérítő gél hatását, lehetővé téve akár 30%-al világosabb fehérítési eredményt. A speciális beállításoknak köszönhetően az érzékeny fogak is biztonságosan fehéríthetőek. Az aktív klorofill-tartalomnak köszönhetően még erősebb fehérítő hatással rendelkezik, mint a hasonló koncentrációjú egyéb termékek. A WHITEsmile FLASH zárt rendszerben történő kezeléseket alkalmaz, melyhez segítségül szolgál az innovatív FLASHCARD páciens kártya, mely minden páciensünk számára egyedi kezelési javaslatokat tesz, lépésről lépére vezet a kezelés során, ami minden gyakorlatban biztonságot teremt

Fogfehérítés utáni teendők:

A kezelést követő két hétben erősen ajánlott betartani az átlátszó-fehér diétát, amiről dentálhigiénikusunk a fogfehérítés alkalmával bővebb tájékoztatást nyújt.