Első vizit

A sikeres fogászati kezelés minden esetben egy konzultációval kezdődik.

Mi történik egy konzultáció során:

Státuszfelvétel

Státuszfelvétel készítésekor a fogazat aktuális állapotának felmérésére kerül sor.

Szájvizsgálat

A fogak és a fogágy állapotának vizsgálata segítségével komplex képet kaphatunk a teljes szájüregről és így tudjuk a szükséges kezelést minél pontosabban megtervezni.

Stomato onkológiai szűrés

A stomato-onkológiai szűrés egy fogászati rákszűrést jelent, melyre azért van szükség, mert a szájüregben ugyanúgy előfordulhatnak jó-és rosszindulatú daganatok, mint a szervezetünk bármely más területén. Bizonyos külső hatások, mint például a dohányzás vagy az alkoholfogyasztás, növelik a szájüregi rosszindulatú daganatok kialakulását, melyeket azonban az esetek jelentős részében úgynevezett prekancerózus elváltozások előzik meg. A fogászati rákszűrés célja a problémák korai felismerése és megelőzése.

Kezelési terv – Árajánlat készítése

Az első konzultációt követően összeállítjuk a kezelési tervet és megbeszéljük a jövőben elvégzendő kezelések alkalmankénti és együttes megközelítő árait.

Digitális Konzultációs Csomag

Napjainkban egyre pontosabbak a digitális diagnosztikai eszközök. A Marosi Dentnél a legmodernebb technikával vizsgáljuk fogai állapotát.

A konzultáció után pontos képet kapunk a kiindulási állapotról a beavatkozások precízebbek, gyorsabbak lehetnek.

Nemzetközi tapasztalatok azt mutatják, hogy a fogsor eredeti állapotának digitális, pontos felmérése a későbbi beavatkozásokat megkönnyíti és pontosabbá teszi.

A digitális adatoknak köszönhetően, ha a jövőben trauma éri fogait, vissza tudjuk állítani az eredeti állapotot.

A csomag tartalma:

  • Digitális Scan
  • 3D CT
  • Szakorvosi Konzultáció