Invisalign Fogszabályozás

Modern Megoldás a Szép Mosolyért

Az Invisalign egy innovatív, átlátszó fogszabályozó rendszer, amely lehetővé teszi a fogak hatékony és esztétikus korrekcióját. A hagyományos fém fogszabályozóktól eltérően az Invisalign láthatatlan, kényelmes és kivehető, így ideális választás felnőtteknek.

Hogyan működik:

Az Invisalign rendszer egy sor egyénre szabott, átlátszó műanyag sínből áll. Az alignerek, vagyis a láthatatlan sínek, teljes mértékben digitálisan tervezettek. A fogakról készült 3D modellek segítségével számítógépes programok tervezik meg az egyes fogak pontos mozgását. Ezek a sínek finoman és fokozatosan mozgatják a fogakat a kívánt pozícióba.  A páciensnek csak hordania kell őket. A kezelés sikeressége nagymértékben függ a gondosan kidolgozott fogmozgatási tervtől és a páciens hordási szokásaitól.

Az Invisalign Előnyei:

  • Láthatatlan: Az átlátszó sínek szinte észrevétlenek, így a páciensek magabiztosan mosolyoghatnak a kezelés alatt is.
  • Kényelmes: A sínek sima műanyagból készülnek, így kevésbé irritálják az ínyt és a szájüreg belső részét, mint a hagyományos fém fogszabályozók.
  • Kivehető: Az Invisalign síneket bármikor ki lehet venni, így a fogmosás és az étkezés is könnyebbé válik.
  • Hatékony: Az Invisalign sokféle fogazati probléma kezelésére alkalmas, beleértve a torlódást, a réses fogazatot, a keresztharapást, a mélyharapást és a nyitott harapást.

Ha többet szeretne megtudni a fogszabályozásról, vagy szeretne időpontot foglalni konzultációra, lépjen Kapcsolatba Velünk!