Félelem a fogorvosnál?

Higgyék el, nem csak a Pácienseknek okoz gondot.
Minden eszközzel arra törekszünk, hogy ezt a feszültséget oldani tudjuk.
Orvosaink szakmai és emberi hozzáállása , asszisztenseink kedvessége, a kellemes környezet, kényelmes váróhely, zene, illat…. Mind ahhoz próbál segítséget nyújtani, hogy a lehető legkellemesebb helyzetté tegye a fogorvosi látogatást.
Új rendelőnk nyitása előtt együttműködést kezdeményeztünk hazai alkotókkal, melynek eredményeképpen falainkat időről időre megújulva szebbnél szebb alkotások borítják majd, így várakozás vagy éppen kezelés közben belefeledkezhetnek a gyönyörű képekbe.
Az együttműködés lényege, hogy míg mi egy sokkal komfortosabb környezetet teremtünk, pácienseink megismerhessék a hazai kortárs alkotóinkat, munkáikat és festmény rajongóként reméljük, hogy egyre többünknek jut eszébe egy ajándékozáskor is, hogy akár festménnyel is meglepheti szeretteit vagy akár önmagát.
Első alkotóink képei 2021. augusztus 1. és 2021. október 1. között tekinthetők és vásárolhatók meg közvetlenül a művészektől vagy akár a mi segítségünkkel.
 

Félelem a fogorvosnál? Ugyan! Kellemes légkör és kulturális feltöltődés várja a Marosi Dentnél!

Aktuális kiállítóink:

"Az emberiség mindig vágyott arra, hogy környezetét feldíszítse és életterét ezáltal szebbé, otthonosabbá tegye. Mit várnánk el leginkább egy díszítő funkciót ellátó tárgytól? Azt, hogy jó kisugárzása legyen, feldobja a kedvünket, elgondolkoztasson, megmozgassa a fantáziánkat vagy emlékeztessen egy korábbi kedves momentumra az életünkből.

A művészek feladata - véleményem szerint,- hogy esztétikát vigyenek a társadalomba és szebbé tegyék az emberek életét. Valamennyi művem készítésénél szemmel tartom azt, hogy leendő tulajdonosánál ellássa ezt a küldetést.

Közönségem szereti, hogy élénk színeket alkalmazok, és sokszor elmondják, hogy milyen jó, hogy "ábrázol valamit" a kép. Gyakran előfordul az is, hogy műveim katartikus élményt váltanak ki a szemlélőből, mivel különleges kisugárzással és mondanivalóval rendelkeznek.

Büszke vagyok arra, hogy ügyfeleim nagy része tőlem szerzi be élete első eredeti képzőművészeti alkotását, mivel annyira megfogják őket, hogy úgy döntenek, folyamatosan látni akarják ezentúl."

Gerendás Paula, festőművész, a színek szakértője

"Az absztrakt szépségét abban találtam meg, hogy az sohasem csak az én munkám: elindítom, aztán hagyom, hogy a színek keveredjenek, a víz folyjon, utat találjon, áramoljon. Az utolsó simítások arról szólnak, hogy kiemelem, ami számomra fontos, hangsúlyos vagy egyszerűen csak szép. Aztán napokig csak gyönyörködöm bennük. Minden vágyam, hogy másoknak örömet adjanak, nyugalmat és kellemes atmoszférát teremtsenek egy-egy enteriőrben, hiszen lakberendezőként tisztában vagyok vele, hogy milyen mély hatással van az ügyfeleim életminőségére, amikor olyan tárgyakkal veszik magukat körül, amik jó érzéssel töltik el őket."

Gyetvai Éva absztrakt festő, lakberendező, közgazdász és vállalkozásfejlesztő-szállásfejlesztő /www.gyetvaidesign.hu/

"Fazakas Izabella vagyok. Marosvásárhelyen születtem. Szakmai képzésemet Szegeden, rajz szakon kaptam. Kedvenc és megunhatatlan témáim az emberi arc és a színek kavalkádja, de nagyon szeretek kísérletezni tárgy, felület és eszközök terén is. Főként vászonra, farostra és falra festek. Munkáim megtekinthetők Facebook és Instagram oldalaimon Wallizart néven."

Fazakas Izabella a Wallizart tulajdonosa.